+40 372.764.446

 office@asgwind.eu

CINE SUNTEM

ASG WIND TRANSPORT SRL ofera flexibilitatea si procesul decizional prompt necesare in crearea unor parteneriate de succes cu clientii nostri. Suntem o companie privata romaneasca si operam pe piata locala inca din 2003 oferind o gama de servicii logistice complete.

Avand ca scop prioritar oferirea de servicii de inalta calitate,in concordanta cu nevoile fiecarui client, am deschis primul nostru birou in Bucuresti / Aeroportul International Otopeni si un al doilea in Portul Constanta , pentru a avea posibilitatea de a controla traficul aerian si maritim in orice moment. La inceputul anului 2010 am deschis cel de al treilea birou in Sofia/Bulgaria.Impreuna cu biroul central,oferim toate serviciile din domeniul transportului international, logistica si reprezentare vamala.

In scopul de a mentine un standard ridicat in viitor si de a indeplini toate obiectivele noastre importante,adoptam permanent noi idei si servicii,in conformitate cu schimbarile actuale ale pietei.Suntem specializati in transport de marfa la nivel mondial, aerian, maritim si rutier la si de la orice destinatie de pe glob. De asemenea, ca si broker vamal, oferim un set complet de servicii in ceea ce priveste documentele vamale, tranzitul vamal sub obligatiuni, documentele fiscale, manipularea, depozitarea si livrarea.

Spre deosebire de majoritatea concurentilor nostri, noi oferim mai mult decat serviciile standard de import, export sau reprezentare vamala, adaptandu-ne cerintelor dumneavoastra, personalizand ofertele. Colaboram cu dumneavoastra si compania dumneavoastra astfel incat sa va putem asista toate cerintele logistice.

Societate certificată

 

STIRI & NOUTATI

ASG WIND TRANSPORT

Solutii logistice personalizate : transport aerian , maritim sau rutier . Marfa ta este pe maini bune !