+40 372.764.446

 office@asgwind.eu

21 Iun
Reprezentare Fiscala

Reprezentare Fiscala

21 Iunie 2016

Puteti imputernici ASG WIND TRANSPORT sa va reprezinte fiscal in Grecia, Bulgaria sau Romania, atunci cand bunurile sunt importate dintr-o tara non - UE, le sunt intocmite formalitatile vamale si sunt expediate imediat din Grecia, Bulgaria sau Romania catre alta tara din Comunitatea Europeana.

In cadrul reprezentarii fiscale,marfurile importate sunt considerate ca fiind grecesti,bulgare sau romane,cu o scutire de la taxa de import. Pentru a obtine aceasta scutire de impozit in tarile mentionate, ASG WIND TRANSPORT, in calitate de reprezentant fiscal, actioneaza ca un distribuitor intracomunitar al dvs. si impozitarea este mutata catre alta tara intracomunitara.

In cealalta tara intracomunitara destinatarul trebuie sa declare o achizitie intracomunitara de bunuri. Destinatarului i se permite sa deduca aceasta taxa ca fiind TVA de intrare, astfel incat nicio plata nu este necesara. A avea grija de toate formalitatile si taxele care apar in Grecia,Bulgaria si Romania este parte a serviciului de reprezentant fiscal al ASG WIND TRANSPORT.

Care sunt avantajele reprezentarii fiscale?
Aveti un avantaj competitiv, pentru ca obtineti statutul de distribuitor intracomunitar. Ca rezultat, distribuiti bunurile din Grecia in alta tara intracomunitara in aceleasi conditii fiscale ca si concurentii dumneavoastra din alte tari intracomunitare.

In special:
Nivelul lichiditatilor creste datorita scutirii de taxe de import si ca urmare veti plati dobanzi mai mici bancilor,sau in cazul in care nu aveti credite,veti genera venituri din dobanzi. Este permisa livrarea rapida catre destinatar,intrucat nu se mai pierde timp cu formalitatile vamale.

Articole Similare